Home

Internationale inkoop en distributie in Europa

Opzetten van een distributienetwerk in Spanje

Wilt u verkopen in Spanje? Wilt u een distributienetwerk opzetten en uw product promoten? Wij kunnen u daarbij helpen.

Optimale inkoop wereldwijd

Wilt u in het buitenland leveranciers vinden en spreekt u de taal niet? Moet u een leveringscontract onderhandelen en de kwaliteit van het product controleren? Wij kunnen u daarbij helpen. Wij hebben mensen in Spanje, China en Taiwan. 

We hebben een unieke aanpak …

We schrijven geen uitgebreide rapporten, maar implementeren een concreet en praktisch plan op basis van uw behoeften. Een beperkte investering biedt u de handholding die u nodig heeft om uw zakelijke potentieel optimaal te benutten. Bovendien kunnen wij, indien nodig, ook de perfecte uitvoering garanderen. Naast de broodnodige kennis en ervaring leveren we de tools en de mensen. Op deze manier hebt u gegarandeerde echte resultaten. … en deze investering betaalt eigenlijk voor zichzelf.

JAMOEL is betrouwbaar. Wij bereiken kostenbesparingen een optimaal verkoopvolume voor u en daarbij bieden we een structurele verbetering van de inkoopfunctie en uw distributienetwerk.

JAMOEL

Hoi,

Ik ben Femke Jamoel en ik ben de oprichter van dit bedrijf.

Ik werk al meer dan 20 jaar in Afrika, Azië, Amerika en Europa  in de olie-industrie, zonne-energie, telecommunicatie, mode en luchtvaart. Dit geeft me een goed allround inzicht op de industrie en het feit dat ik 5 talen vloeiend spreek, helpt me om vloeiend met andere culturen te communiceren.

Ik ben Ir.  Mijnbouw en Petroleum Winning van de TU Delft. Na mijn studie ben ik begonnen bij Schlumberger, een multinational in de olie industrie. Gedurende een paar jaar heb ik op offshore boor-platforms in Tunesië, Angola, Gabon en Kameroen gewerkt als ingenieur. Na een paar jaar op een paar honderd vierkante meter in het midden van de oceaan, ben ik gepromoveerd  tot directie van alle elektriciteitsdistributie voor een stad in Zuid-Afrika met 3 miljoen inwoners.

Het was een interessante tijd als ​​directeur in Zuid-Afrika, met een team van meer dan honderd lokale werkers in het midden van een land waar apartheid al eeuwenlang een groot probleem was geweest. Ik heb geprobeerd om openheid, eerlijkheid, ethiek te inspireren en vooral de mensen verantwoordelijk te maken voor hun eigen werk, en hun eigen beslissingen te laten nemen.

Sinds 2000 werk ik in Spanje waarvan de eerste 9 jaar in de zonne-energie industrie voor BP Solar. Ik ben verantwoordelijk voor de installatie van vele Zonne-energie projecten in Nederland, waaronder de grootste dunne film project in Nederland voor het Waterloopkundig Laboratorium in Delft  en meer dan 2.000 huizen in de Stad van de Zon in Heerhugowaard.  Daarna ben ik de Benelux Sales manager geweest voor BP Solar verantwoordelijk voor de verkoop van alle zonne-energie projecten. In 2006 werd ik geïntroduceerd in de wereld van inkoop- en logistiek, en was ik de inkoop manager voor alle fabrieken van zonnepanelen in India, Spanje, China, Australië en de VS.

In 2009 begon ik in de telecommunicatie (inkoop van miljoenen routers in China en Taiwan) als directeur Supply Chain en Logistiek. Vervolgens heb ik  een paar jaar de  afdeling inkoop en logistiek gerund als Directie inkoop en logistiek in een luchtvaartmaatschappij met een vloot van 200 helikopters en vliegtuigen in Spanje.

Sinds 2014 ben ik de oprichter van JAMOEL INTERNATIONAL.  Ik werk met bedrijven om hun inkoopfunctie te verbeteren, nieuwe alternatieve leveranciers te vinden en hun verkoop tegelijkertijd te verhogen. Mijn missie is het opzetten van uw inkoop en verkoop netwerk van begin tot einde. We zorgen voor verbeterde FINANCIËLE resultaten, verhogen uw omzet zonder kwaliteit en milieu en maatschappelijke aspecten uit het oog te verliezen.

Ik heb  inkoopprojecten uitgevoerd met internationale bedrijven uit Groot-Brittannië, China en Nederland en zojuist een nieuw project gelanceerd dat 100% op de distributie van Zonne-Energie gericht was: www.jc8.es.

Wilt u met me  samenwerken aan een project? Ik kijk ernaar uit om van u te horen via LinkedIn, Twitter of via email: info@jamoel.com.

Hopelijk tot snel!

 Femke Jamoel

ONZE DIENSTEN

JAMOEL Biedt internationale business expertise

Wij zijn gevestigd in Spanje.

Onze experts helpen u om uw bedrijf uit te breiden over de grenzen heen. We zijn professionals gespecialiseerd in Verkoop, Marketing, Inkoop en Logistiek.

Onze expertise:

Distributie en verkoop van uw producten in Europa (vooral in Spanje en Nederland)

Inkoop bij fabrieken en distributeurs wereldwijd  

Management transport en logistiek 

Contract onderhandelingen  

Conflict management met leveranciers

Focus Industries:

Industrial Products

Fotovoltaïsche industrie  

Elektriciteit in Spanje

DUURZAAM RESULTAAT

1.  MEER DAN 20 JAAR ERVARING

Onze focus ligt op Inkoop, verkoop en distributie. Als vertrouwde partner van bekende internationale bedrijven hebben wij expertise in alle aspecten van uw inkoop, verkoop, distributie en marketing.

Onze diepe kennis strekt zich uit over een grote variëteit van industriële producten en diensten. Onze focus ligt op industriële producten, elektriciteit in Spanje, telecommunicatie, luchtvaart en zonne-energie.

2. DUURZAME RESULTATEN

Ons team bestaat uit daadkrachtige mensen die van aanpakken weten en zijn specialisten in hun vakgebied. We werken in teams samen met uw mensen om ervoor te zorgen dat elke stem gehoord wordt. Onze resultaten zijn niet alleen duurzaam voor het milieu maar zorgt voor duurzame, lange termijn resultaten door processen te herdefiniëren en onze expertise over te brengen op uw team.

3.  FINANCIEEL RESULTAAT

De Business case levert echte, aantoonbare kostenreducties met een sterke ROI (Return on Investment). Onze kosten zijn direct gekoppeld  aan onze resultaten, waar van toepassing.

Financiële resultaten en de overdracht van kennis aan uw inkoopteam leveren een duurzaam en langdurig resultaat.

4. INTEGRATIE VAN MILIEU- EN SOCIALE KWESTIES

Wij nemen altijd het milieu, sociale en maatschappelijke aspecten in acht moeten nemen.  Daarom zijn we toegewijd aan een verantwoordelijke manier van bedrijfsvoering.  Kwaliteit is een doorslaggevende factor in onze proces overwegingen.

UW WINST

Wij nemen actie in de Inkoop & de Verkoop:

1. KOSTEN VAN GOEDEREN & LOGISTIEK

50-70% van een bedrijfskosten zijn meestal kosten van goederen, diensten en logistiek.

2. VERKOOP & DISTRIBUTIE

We zetten een geheel verkoop en reclame netwerk op in het buitenland.  Immers komen al uw inkomsten voort uit  de Verkoop.

Wij helpen u met alle inkoopbehoeften van uw onderneming en met het opzetten van een distributienetwerk en marketing activiteiten voor uw verkoop in Europa en met name in Spanje.

De optimalisering van de inkoop heeft tot doel kostenbesparingen te creëren, en een optimale inkoop- en logistieke infrastructuur op te bouwen, wereldwijde logistiek te benutten en de voorraad aan te passen op de vraag.

Tegelijkertijd zetten we de benodigde verkoopnetwerken in om uw producten in Europa te verkopen.

Ons werk wordt hoofdzakelijk gemeten op kostenbesparing en vermijding, evenals de toename van het verkoopvolume.

Ons hoofddoel is duidelijk:

Om uw winst en opbrengst te verhogen ………

Daarbij zijn KWALITEIT, DUURZAAMHEID & SOCIALE VERANTWOORDELIJKHEID  een integraal onderdeel van het werk dat we uitvoeren …..

Want een goede reputatie met hart voor het milieu en de samenleving  is essentieel voor het opzetten van een succesvol bedrijf.